Kom in och prata hår med oss

Våra behandlingar

Unna dig själv en härlig behandling i en av våra salonger

Hos oss kan du göra alla typer av hårbehandlingar; klippning, färgning, balayage, hårförlänging, håruppsättningar, styling, frans- och ögonbrynsbehandlingar, öronhåltagning och mycket mer.

Vår filosofi är att alla hår är vackra, ibland behövs bara lite vägledning i rätt riktning. Kom in till oss så tipsar vi om styling, färg, klipp och produkter som passar dig och ditt hår.

Vi strävar alltid mot att ditt besök hos oss ska bli en minnesvärd upplevelse. Om du vill lyxa till ditt besök lite extra kan du alltid välja till en tilläggsbehandling från vår ”UNNA DIG” meny.

I menyn kan du välja mellan peeling för ditt hår för att plocka fram klara toner igen eller om du har en torr/fet hårbotten så erbjuder vi peeling med syror och havssalt. Behöver din färg en uppfräschning så har vi en pigmenterad kur som ger dig glans och fantastisk nyans skräddarsydd för dig. Stärk och boosta ditt hår med fukt och proteiner, vi arbetar med flera olika märken och teknologier för att kunna tillgodose just ditt hårs behov.