Frisör i Emporia på Malmö


Salongens erfarna frisörer erbjuder bland annat följande hårbehandlingar:

* Klippning
* Slingor / Färg utan klipp
* Slingor/färg med klipp
* Bryn / Fransar / Vaxning
* Hairtalk / Hårförlängning
* Hair talk extensions
* Uppsättningar / Tvätt, Fön & Styling
* Olaplex / K18 behandling
* En ”Unna Dig” meny med bland annat hårbottenscrub

.
(Se fullständig lista med pris via bokningssidan)

Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter som Schwarzkopf, Kevin Murphy, GHD, Olaplex, Wella och Maria Nila. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom värmeverktyg, borstar, fönar, håraccessoarer med mera. Vi älskar hår och välkomnar dig varmt till oss.

Om VACKER på Emporia

VACKER erbjuder hårvård och hårbehandlingar i Malmö på det kända köpcentrumet Emporia. Salongen har etablerat sig som en av Malmös mest eftertraktade salonger för hårvård och skönhetstjänster. Med sin moderna lokal och kunniga frisörer erbjuder VACKER ett brett utbud av tjänster inom hårvård, så som klippning, hårfärgning och mycket mer. Det finns även ett brett sortiment av prisvärda hårprodukter från välkända märken av hög kvalitet. Fråga personalen för rådgivning i samband med ditt köp av hårvårdsprodukter. Dom hjälper gärna till så du hittar rätt produkter för dig och ditt hår


Oavsett om du är kvinna, man eller barn, har VACKERs erfarna frisörer expertisen att skapa en fantastisk frisyr som passar just dig. Salongen erbjuder bland annat damklippning, herrklippning och barnklippning, och frisörerna är skickliga på att ta hänsyn till varje kunds unika preferenser. De är lyhörda och professionella, och deras mål är att få varje kund att känna sig nöjd och självsäker med sitt nya look.


Professionell hårförlängning hos din frisör


En av VACKERs behandlingar är Hairtalk som är en populär metod för hårförlängning. Hairtalk är en skonsam och naturlig lösning för att få längre och fylligare hår. Frisörerna i Malmö på VACKER har gedigen erfarenhet och expertis inom hairtalk-tekniken och kan hjälpa dig att uppnå ditt önskade resultat på ett tryggt och effektivt sätt. Är du nyfiken på Hairtalk? Då ska du definitivt kontakta någon av våra frisörer så kan ni tillsammans hitta rätt alternativ för dig och ditt hår.

Gå till en frisör för professionell hårbehandling


För de som är intresserade av att förändra sin hårfärg erbjuder VACKER även professionell behandling med hårfärgning. Oavsett om du vill ha en subtil förändring eller en drastisk make-over, kan frisörerna skapa den perfekta färgen som passar din hudton och personlighet. De använder sig av högkvalitativa färgprodukter för att säkerställa att resultatet blir vackert och hållbart. Efter frisörbesöket guidar frisörena i vilka prisvärda produkter du kan köpa för att bevara din nya hårfärg


För att hjälpa sina kunder att bibehålla och vårda sitt hår erbjuder VACKER också en rad olika hårprodukter från kända varumärken. Frisörerna på Emporia är välutbildade och kan ge personliga rekommendationer om vilka produkter som passar bäst för olika hårtyper och behov. Oavsett om du behöver schampo, balsam, stylingprodukter eller hårvårdsbehandlingar, har VACKER ett noggrant utvalt sortiment för att tillgodose varje kunds individuella behov.


Uppskattat läge på stort köpcentrum


VACKERs placering på Emporia gör det bekvämt för kunderna att kombinera sin frisörupplevelse med shopping och andra ärenden. Emporia är ett av Skandinaviens största köpcentrum och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och underhållningsalternativ. Genom att besöka din frisör på Emporia kan du göra din hårvård till en del av en komplett shoppingupplevelse.


VACKERs hängivna frisörer i Malmö är väl medvetna om att varje kund har unika behov och önskemål. De arbetar för att skapa en avslappnad och välkomnande atmosfär vid kundens besök. Du är vart välkommen att besöka en frisör i Emporia för att få hjälp med ditt behov oavsett om det handlar om hårvård eller klipp och färg.

ÖPPETTIDER


Mån-Fre: 10.00 – 20.00
Lör-Sön: 10.00 – 20.00


Midsommar: 10.00 – 15.00
Julafton: 10.00 – 15.00
Nyårsafton: 10.00 – 15.00


KONTAKTINFORMATION


Telefon: 040 – 13 86 00
emporia@vacker.se

Vacker Emporia AB
Org.nr: 556806-5857
Havstorget, butik 20800
Hyllie Boulevard 19
215 32 Malmö, Hyllie