Om VACKER

VACKER – Sweden’s most
ambitious hair loving company

VACKER är ett nytt butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Ambitionen är att alltid erbjuda våra kunder en utmärkt service och hjälp med att välja rätt produkter till rätt hår.

Den första VACKER-butiken etablerades den 20 november 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag.

VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarna och står för ordning och reda. VACKER vill uppgradera frisöryrket och dess utbildningar och vi förespråkar bland annat en nationell yrkeslegitimation för frisörer.

Inköpschef:

Cassandra Svantesson

cassandra@vacker.se

 

Ekonomichef:

Isabelle Nilsson

isabelle@vacker.se

 

HR Chef:

Emily Hageltorn

emily@vacker.se

 

Verksamhetsutvecklare:

Sofia Eriksson

sofia@vacker.se

 

Content Manager:

Emma Felsing

emma@vacker.se

 

 

  • Jag är Vacker – Kundklubb:

Har du frågor gällande ditt medlemskap?

Maila till jagarvacker@vacker.se

Värderingar & företagskultur.

VACKERs värden är kundfokus, hög servicegrad och välvillighet gentemot sina kollegor. Kunderna är det viktigaste som finns. Vi välkomnar kunderna och prioriterar deras önskningar med värme och lyhördhet. Vi föredrar så långt det går internrekrytering och interna karriärvägar. Vi menar att ett viktigt tecken på en hälsosam organisation är att anställda stannar under lång tid. Vi bryr oss mindre om formella kvalifikationer och mer om personlig inställning och attityd. Vi erbjuder roliga och utvecklade möjligheter för våra anställda. En viktig målsättning är att våra anställda skall tycka det är roligt att arbeta på VACKER och vara stolta över sin arbetsgivare.

Vår Vision.

VACKERs vision är att vara en internationellt framgångsrik retailer av professionella hårprodukter och frisörtjänster genom låga priser, exceptionell kundservice och en generös och tilltalande butiksmiljö på de bästa handelsplatserna. VACKERs vision är att bli världens bästa hårälskande företag.​ Vi älskar hår!

Vår Affärsidé.

Vacker är ett nytt unikt butikskoncept inom frisörbranschen där vi kombinerar ett mycket stort utbud av professionella hårvårdsprodukter till lågpris med försäljning av frisörtjänster med hög kvalitet. Försäljningen sker i generösa och tilltalande butiksmiljöer med en tydligt feminin touch, företrädesvis i köpcentrum.​