Jobba hos oss

Bli en del av vårt kreativa frisörteam!

Är du en hårälskare? Brinner du för frisöryrket? Vill du bli en del av VACKERS kreativa team? Efterfrågan på våra tjänster är stor och därför behöver vi bli fler till  Mölndal Galleria, Hallarna, Emporia och Åhléns city Göteborg.

Vi söker dig som är positiv, engagerad och flexibel. Du tycker om att ta initiativ, är lösningsorienterad, lojal och målinriktad.

Som frisör på VACKER ska du vara serviceminded och ansvarsfull frisör som älskar ditt yrke. Du ska inspirera kunderna till ytterligare besök och köp genom din kreativitet, yrkesstolthet, professionalitet och goda produktkunskap. Du tycker om att samarbeta i ett glatt och högt tempo med inspirerande arbetskollegor.

Lön: Branschledande med unika möjligheter att påverka din egen lön.

Förmåner: Hårvård, frisörvård, produkter och utbildningar inom produkt, färg och klipp.

Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?

Välkommen med din ansökan till emily@vacker.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Bli en del av vårt sprudlande säljteam!

Är du en hårälskare? Vill du bli en del av VACKERS kreativa team? Vi söker efter drivna butikssäljare av våra professionella hårvårdsprodukter till lågpris.

Vi söker dig som är positiv, driven och engagerad toppsäljare som älskar hår och alltid sätter kunden i fokus.  Du älskar att jobba med service och har ett stort intresse för hår och skönhet. Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel och lojal.

Lön: Branschledande

Är du den vi söker, eller känner du någon som är det?

Välkommen med din ansökan till emily@vacker.se

Vi ser fram emot din ansökan!

ARBETA PÅ VACKER

Ansök redan idag

Glöm inte att märka ansökan med vilken tjänst och enhet du är intresserad av att jobba på. Vi tar emot ansökan i filformaten .pdf, .doc, eller .docx. (Max 5 mb stor).

Är du den vi söker, eller känner du någon som är det? Har du frågor eller ifall ovanstående formulär inte skulle fungera, skicka ansökan till: emily@vacker.se

Om Vacker

VACKER är Sveriges mest snabbväxande hårälskande företag. VACKER är ett nytt butikskoncept från frisörbranschen tillägnat alla hårälskande besökare av köpcentrum. Vi erbjuder stora butiker fulla av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter och håraccessoarer till låga priser och omkring ett dussin duktiga och välutbildade frisörer i en generös och tilltalande butiksmiljö. Vi erbjuder en exceptionell service och vill verkligen att du ska trivas hos oss.

Den första VACKER-butiken etablerades den 20 november 2010 på Frölunda Torg och VACKER har sedan dess varit ett snabbväxande företag som befinner sig i en ständig utvecklingsfas. VACKER är en aktiv medlem av Frisörföretagarnas förbund och står för ordning och reda. Vi följer kollektivavtalet och erbjuder bra lönevillkor. VACKER vill uppgradera frisöryrket och dess utbildningar och vi förespråkar bland annat en nationell yrkes legitimation för frisörer. Vi erbjuder utbildningar inom produkt, färg och klipp.

Rekryteringsprocessen

Vi söker löpande efter duktiga frisörer och butikssäljare med stor serviceanda och teamkänsla. Vi går igenom alla CV som kommer in till oss. Blir det just du som får erbjudande om att få komma på intervju så sker det oftast i den butik du sökt dig till. Du träffar då butikschefen och VACKERS HR chef för en arbetsintervju. Vi ställer samma frågor till alla nya potentiella kollegor. Oavsett om du blir erbjuden jobbet eller ej så får du alltid besked från oss via mail eller telefon. Blir du vår nya lyckliga kollega så kommer vi att ha en introduktion tillsammans med dig som ska förbereda dig för dina nya arbetsuppgifter. Varmt välkommen till oss på VACKER!