Frisör Åhléns Nordstan Göteborg


Salongens erfarna frisörer erbjuder bland annat följande hårbehandlingar:

* Klippning
* Slingor / Färg utan klipp
* Slingor/färg med klipp
* Bryn / Fransar / Vaxning
* Hairtalk / Hårförlängning
* Hair talk extensions
* Uppsättningar / Tvätt, Fön & Styling
* Olaplex / K18 behandling
* En ”Unna Dig” meny med bland annat hårbottenscrub

.
(Se fullständig lista med pris via bokningssidan)

Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter som Schwarzkopf, Kevin Murphy, GHD, Olaplex, Wella och Maria Nila. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom värmeverktyg, borstar, fönar, håraccessoarer med mera. Vi älskar hår och välkomnar dig varmt till oss.

Om VACKER på Åhléns Nordstan Göteborg

VACKER på Åhléns Nordstan – En Unik Frisörupplevelse i Göteborg


Mitt i hjärtat av Göteborgs pulserande stadskärna ligger Nordstan – ett shoppingparadis för alla modeentusiaster. Men visste du att bland Nordstans alla butiker döljer sig en riktig pärla? Frisörsalongen VACKER, belägen inne i själva Åhléns varuhuset, erbjuder en upplevelse som skiljer sig från andra. Om du söker en unik frisör på Åhléns Nordstan i Göteborg, så har du hittat rätt.


Maximera din dag med shopping och ett frisörbesök på Vacker i Nordstan


När du kliver in på Åhléns Nordstan kan du förvänta dig en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Men nu kan du även förena nöje med skönhet genom att besöka VACKER, din nya go-to frisör i Göteborg. Att ha en frisörsalong inne på Åhléns Nordstan gör att du smidigt kan kombinera shopping med skönhet i en och samma vända.


VACKER som frisör på Åhléns Nordstan är inte bara unik i sin placering, utan även i sitt erbjudande. Personalens expertis inom hår och skönhet, kombinerat med den bekväma miljön inne på Åhléns i Göteborg, gör varje besök till en ren njutning.


Besök en av Göteborgs centralaste frisörsalonger


För den som är på språng eller kanske vill maximera sin tid i Göteborgs centrum, är VACKER på Åhléns Nordstan det självklara valet av frisör. Inte nog med att du får förstklassig behandling av din frisör, men du är även mitt i hjärtat av Göteborgs shoppingliv.


Upplev skillnaden själv och boka en tid hos din nya favorit frisör på Åhléns Nordstan i Göteborg!

ÖPPETTIDER

 

Mån-Fre: 10.00 – 19.00
Lör: 10:00 – 18:00
Sön: stängt

 
 

KONTAKTINFORMATION

 

Telefon: 031-751 81 00

Östra Hamngatan 18, 404 39 Göteborg

ahlenscitygbg@vacker.se