Frisör NK Hår&Skönhet Göteborg


Salongens erfarna frisörer erbjuder bland annat följande hårbehandlingar:

* Klippning
* Slingor / Färg utan klipp
* Slingor/färg med klipp
* Bryn / Fransar / Vaxning
* Hairtalk / Hårförlängning
* Hair talk extensions
* Uppsättningar / Tvätt, Fön & Styling
* Olaplex / K18 behandling
* En ”Unna Dig” meny med bland annat hårbottenscrub

.
(Se fullständig lista med pris via bokningssidan)

Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter som Schwarzkopf, Kevin Murphy, GHD, Olaplex, Wella och Maria Nila. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom värmeverktyg, borstar, fönar, håraccessoarer med mera. Vi älskar hår och välkomnar dig varmt till oss.

Om VACKER på NK Hår & Skönhet Göteborg

VACKER på NK Hår & Skönhet – Din Frisöroas Mitt i Göteborg


I det anrika NK-varuhuset i Göteborg finns en plats där skönhet och lyx möts. Frisörsalongen NK Hår & Skönhet, belägen under NK, erbjuder en exklusiv upplevelse för alla som värdesätter kvalitet och service i toppklass. Om du letar efter en frisör i NK Hår & Skönhet i Göteborg, har du hittat din nya destination.


Frisör bland exklusiva butiker mitt i centrala Göteborg


NK-varuhuset i Göteborg är känt för sina exklusiva butiker och högklassiga service, och som frisör på NK Hår & Skönhet är inget undantag. När du väljer denna frisörsalong garanteras du en upplevelse utöver det vanliga. Tänk dig att kombinera ditt besök hos frisören med en shoppingtur i ett av Göteborgs mest prestigefyllda varuhus! Att salongen ligger inuti NK i Göteborg skapar en unik möjlighet för dig som kund. Du kan smidigt njuta av allt som NK har att erbjuda och samtidigt få ditt hår omhändertaget av proffs.


För de som önskar en skönhetstransformation mitt i stadens hjärta är NK Hår & Skönhet i Göteborg det självklara valet. Njut av en hårbehandling av högsta kvalitet i lyxiga omgivningar!

ÖPPETTIDER

 

Mån-Fre: 10.00 – 19.00
Lör: 10:00 – 18:00
Sön: 11:00-16:00

 
 

KONTAKTINFORMATION

 

Telefon: 031-710 10 70
nkgbg@vacker.se

Östra Hamngatan 42 41107 Göteborg