Salongens erfarna frisörer erbjuder bland annat följande hårbehandlingar:

* Klippning
* Slingor / Färg utan klipp
* Slingor/färg med klipp
* Bryn / Fransar / Vaxning
* Hairtalk / Hårförlängning
* Hair talk extensions
* Uppsättningar / Tvätt, Fön & Styling
* Olaplex / K18 behandling
* En ”Unna Dig” meny med bland annat hårbottenscrub

.
(Se fullständig lista med pris via bokningssidan)

Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter som Schwarzkopf, Kevin Murphy, GHD, Olaplex, Wella och Maria Nila. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom värmeverktyg, borstar, fönar, håraccessoarer med mera. Vi älskar hår och välkomnar dig varmt till oss.

NK Hår & Skönhet Göteborg

Butikschef

Sara

Med ett inlyssnande lugn tar sig Rebecca alltid tid att fördjupa sig i din konsultation, noggrant säkerställer hon att du är förstådd så att hon kan hjälpa dig med din hårdvårdsrutin.

Rebecca

Med värme och servicekänsla får han varje person i stolen att känna som kunglighet. Otroligt skicklig med saxen och skapar fantastiska frisyrer.

Zin

Noggrann och med en yrkeskunskap utöver det vanliga. Kan rabbla färgkoder i sömnen och älskar riktigt detaljrika jobb.

Åsa

Det som inte Pardis vet om hår är inte värt att veta, med många år i branschen har hon den gyllende kombinationen av kunskap och erfarenhet.

Pardis

Som en svamp suger Lisa åt sig allt hon kan! Hon älskar att lära sig mer och missar inte en trend att följa upp. Med hög servicenivå säkerställer hon 100% kundnöjdhet.

Lisa

Fönen är hans trollstav och han skapar magi i även de mest svårformade håren med ett stående leende på läpparna.

Joakim

Lyhörd och kompentent, strävar alltid efter topp resultat och erbjuder dessutom alltid många härliga samtal och en trevlig stund.

Marita

Med en bakgrund som stylist och en känsla för kundens behov, erbjuder Märta service i världklass med målet att varje möte ska vara meningsfullt.

Märta

Förstår och sätter ord på dina önskemål som ingen annan, inlyssnande och proffesionell med känsla för helheten.

Shippe

Noggran och med känsla för kundens behov skapar hon fantastiska resultat gång på gång.

Lara

Om VACKER på NK Hår & Skönhet Göteborg

NK Hår & Skönhet är en frisörsalong belägen på varuhuset NK i Göteborg. Salongen erbjuder en rad olika behandlingar för både kvinnor, barn och män. NK Hår & Skönhet är känd för sin höga kvalitet och professionella service.

Salongen har ett team av erfarna frisörer som är dedikerade till att leverera de bästa resultatet till sina kunder. Salongen använder också bara de bästa produkterna från ledande varumärken inom hårvård. Salongen erbjuder även paketpriser för bröllop och andra speciella tillfällen.

NK Hår & Skönhet är belägen i centrala Göteborg på varuhuset NK, vilket gör det till ett bekvämt alternativ för kunder som vill kombinera shopping med skönhetsbehandlingar.

ÖPPETTIDER

 

Mån-Fre: 10.00 – 19.00
Lör: 10:00 – 18:00
Sön: 11:00-16:00

 
 

KONTAKTINFORMATION

 

Telefon: 031-710 10 70
nkgbg@vacker.se

Östra Hamngatan 42 41107 Göteborg