Frisör Kongahälla Kungälv

Salongens erfarna frisörer erbjuder bland annat följande hårbehandlingar:

* Klippning
* Slingor / Färg utan klipp
* Slingor/färg med klipp
* Bryn / Fransar / Vaxning
* Hairtalk / Hårförlängning
* Hair talk extensions
* Uppsättningar / Tvätt, Fön & Styling
* Olaplex / K18 behandling
* En ”Unna Dig” meny med bland annat hårbottenscrub

.
(Se fullständig lista med pris via bokningssidan)

Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter som Schwarzkopf, Kevin Murphy, GHD, Olaplex, Wella och Maria Nila. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom värmeverktyg, borstar, fönar, håraccessoarer med mera. Vi älskar hår och välkomnar dig varmt till oss.

Om VACKER på Kungälv Kongahälla

När det kommer till att hitta den perfekta platsen för en hårförvandling eller bara för att njuta av en stunds avkoppling i en skön stol medan en expert tar hand om ditt hår, är våra frisörer på Kongahälla i Kungälv svårslagna. En av alla VACKERS salonger finns på köpcentrumet Kongahälla i Kungälv. Här erbjuder dom lyxiga behandlingar och prisvärda produkter från ett brett utbud av hårvårdsmärken


Kungälv, en charmig stad med en rik historia, har nu blivit hem för en av de mest framstående frisörsalongerna i området, tack vare VACKERs närvaro på Frisör Kongahälla. Medan staden erbjuder flera ställen för skönhet och välbefinnande, står VACKERs plats på Kongahälla ut på flera unika sätt.


Frisör belägen mitt i Kongahälla


Först och främst är platsen för denna frisörsalong verkligen oslagbar. Beläget inuti den populära Kongahälla shoppingdestinationen, ger Frisör Kongahälla i Kungälv enkel tillgång för alla invånare samt besökare. Oavsett om du är ute och shoppar för dagen eller bara letar efter en snabb hårtrimning, är denna salong perfekt placerad för din bekvämlighet. Kommer du som resande ligger Kongahälla Center precis vid motorvägen E6 och precis brevid ligger Kungälvs resecentrum.


Men det är inte bara platsen som gör Frisör Kongahälla i Kungälv så speciell. Frisörerna på VACKER är kända för sin sin fina service och expertkunskap inom hår och hårvård. Varje besök hos Frisör Kongahälla kommer att få dig att känna att ditt hår verkligen är i goda händer. Teamet av experter här är utbildade i de senaste teknikerna och trenderna och använder endast de bästa produkterna på marknaden. Deras erfarenhet och kunskap gör att frisörerna vet vad som passar ditt hår och kan rekommendera produkter för att du ska uppnå dina mål med ditt hår. Utöver service som klippning och färgning kan de även erbjuda flertalet prisvärda hårbehandlingar. Exemplevis en vårdande Olaplexbehandling , K18 behandling eller en vårdande scrub av hårbotten.


Söker du en duktig frisör i Kungälv?


Så om du bor i eller besöker Kungälv, rekommenderar vi starkt ett besök hos Frisör Kongahälla. Det är inte bara en vanlig frisörsalong – det är en plats där skönhet, komfort och expertis kombineras för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Och med VACKERs frisörer vid rodret kan du vara säker på att du kommer att gå därifrån med ett leende på läpparna och en frisyr som får dig att känna dig som ditt bästa jag och en påse med hårvårdsprodukter som kommer underlätta att behålla din nya färg eller frisyr så som du vill ha den.


Så nästa gång du tänker på hårvård i Kungälv, tänk på Frisör Kongahälla i Kungälv. Med VACKERs expertis och dedikation, kan du vara säker på att ditt hår är i de bästa händerna.

ÖPPETTIDER SALONG

 

Mån-Fre: 8.00-19.00
Lör-Sön: 9.00-18.00

 

ÖPPETTIDER BUTIK

 

Mån-Fre: 10.00-19.00
Lör-Sön: 10.00-18.00

 

Nyårsdagen, midsommardagen och juldagen håller vi stängt.

 

KONTAKTINFORMATION

 

Telefon: 0303-384200
kungalv@vacker.se

Kongahälla Center Älvebacken
1 442 47 Kungälv