Frisör Mölndal Galleria


Salongens erfarna frisörer erbjuder bland annat följande hårbehandlingar:

* Klippning
* Slingor / Färg utan klipp
* Slingor/färg med klipp
* Bryn / Fransar / Vaxning
* Hairtalk / Hårförlängning
* Hair talk extensions
* Uppsättningar / Tvätt, Fön & Styling
* Olaplex / K18 behandling
* En ”Unna Dig” meny med bland annat hårbottenscrub

.
(Se fullständig lista med pris via bokningssidan)

Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter som Schwarzkopf, Kevin Murphy, GHD, Olaplex, Wella och Maria Nila. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom värmeverktyg, borstar, fönar, håraccessoarer med mera. Vi älskar hår och välkomnar dig varmt till oss.

Om VACKER på Mölndal Galleria

VACKER är en populär frisörsalong som ligger i Mölndal Galleria. Salongen är känd för sin professionella och trevliga personal samt för att erbjuda högkvalitativa behandlingar till överkomliga priser. Så varför inte kombinera din shoppingdag med en frisörbehandling?

Vi erbjuder behandlingar för både kvinnor, män och barn där våra lyhörda frisörer på Mölndal Galleria hjälper dig för att uppnå dina önskemål.

Personlig rådgivning av kunniga frisörer


När du går in på VACKER möts du av en modern och stilren inredning som skapar en avslappnande atmosfär. Personalen är välutbildad och har lång erfarenhet inom frisörbranschen, vilket garanterar att du får en behandling som är skräddarsydd efter dina behov. Här kan du få allt från klippning och färgning till permanent och uppsättning inför speciella tillfällen. När du trycker på boka knappen får du se hela vårt utbud av behandlingar och tjänster. Samt att du kan välja din favoritfrisör som du vill boka din tid hos.

Frisörsalong i Mölndal med stort utbud av hårvårdsprodukterVACKER använder endast de bästa produkterna på marknaden för att säkerställa att ditt hår blir både friskt och vackert. Som besökare kan du även handla hårvård och stylingprodukter i salongen. Vi arbetar med välkända märken så som Schwarzkopf, GHD samt Maria Nila. Vilket gör att med så pass stora utbud av produkter och märken kan salongens frisörer rekommendera skräddasydda produkter som passar dig och ditt hår. Att köpa rätt anpassade produkter för ditt hår är viktigt för att hålla det friskt och vackert. Kanske vill du ha mer volym och behöver produkter som ger just volym. Eller så upplever du att ditt hår känns tort och tunt? Då hittar vi reparerande produkter som passar just dig. Beroende på hur din hårvårdrutin ser ut kan man göra enkla och smarta val för ett glänsande och vackert resultat.
Upplev skillnaden själv och boka en tid hos din nya favoritfrisör på Vacker i Mölndal Galleria. Så nästa gång du är inne i Mölndal Galleria så kan vi varmt rekommendera ett besök i Vackers salong.

ÖPPETTIDER

 

Mån-Fre: 10.00 – 20.00
Lör-Sön: 10.00 – 17.00

 

Nyårsdagen, midsommardagen och juldagen håller vi stängt.

 

KONTAKTINFORMATION

 

Telefon: 031-79 60 400
mölndal@vacker.se

Mölndal Galleria
Lastintaget: Barnhemsgatan 22 431 30