Frisör Väla Helsingborg


Vi tar hand om dig och ditt hår och erbjuder marknadens alla behandlingar, från tvätt och fön och styling till klippning, färgbehandling, hårförlängning och vårdande behandlingar som gör ditt hår friskare och bättre. Vi ger dig även kvalificerade råd om hur du bäst tar hand om ditt hår tills nästa gång vi ses.

Se priser och våra olika behandlingar via länken nedan.

Om Vacker på Väla

Frisörsalongen VACKER på Väla i Helsingborg – Där stil möter expertis

Helsingborg, med sin dynamiska atmosfär och kulturella rikedom, erbjuder en mängd shopping- och serviceupplevelser för invånarna. I hjärtat av denna stad ligger Väla, ett populärt köpcentrum känt för sina exklusiva butiker och tjänster. En av dessa framstående platser är frisörsalongen VACKER. För alla som är ute efter en premium frisör i Helsingborg, framstår VACKER på Väla som det självklara valet.


Kliver man in hos frisörsalongen VACKER på Väla, inser man direkt att det inte är vilken frisör i Helsingborg som helst. Mellan de stilrena väggarna och den välkomnande atmosfären, vävs en berättelse av skönhet och professionalism. Kunderna berömmer ständigt VACKER som deras föredragna frisör på Väla, och det är inte svårt att förstå varför. Helsingborgsbor har upptäckt att när det gäller en toppfrisör, så levererar VACKER på Väla gång på gång. Oavsett om det handlar om en enkel klippning, en total förvandling, eller kanske bara lite färgförnyelse, står teamet av erfarna frisörer redo att överträffa förväntningarna.


Kombinera frisörbesökt med dina andra ärenden


Frisörsalongen VACKER på Väla i Helsingborg är inte bara ett ställe för en hårklippning, det är en plats där kunderna känner sig värderade och omhändertagna. Med Väla centralt beläget, blir det enkelt att kombinera ett besök hos din frisör i Helsingborg med andra ärenden. Efter en session hos VACKERs frisörer på Väla, kan du njuta av en shoppingtur eller en fika på något av centrets många caféer.


Frisörer i Helsingborg med koll på senaste trender och tekniker


Varför bör du överväga VACKER som din frisör på Väla i Helsingborg? Förutom expertisen, vänligheten och den avslappnade miljön, ser VACKER till att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom hårskötsel. Deras regelbundna kampanjer och rabatter gör dem ännu mer lockande som valet av frisör i Helsingborg.


För att sammanfatta: Om du bor i Helsingborg eller bara är på besök och letar efter en frisör som kombinerar kvalitet, expertis och en varm, inbjudande atmosfär, leta inte längre än VACKER på Väla. Med dedikerade frisörer som verkligen bryr sig om ditt välbefinnande och utseende, är VACKERs frisörsalong på Väla i Helsingborg platsen du vill vara.


Besök VACKER på Väla i Helsingborg snart. Ditt hår kommer att tacka dig!

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 10.00 – 20.00
Lör-Sön: 10.00 – 18.00
Nyårsdagen och midsommardagen håller vi stängt.

KONTAKTINFORMATION

Telefon: 042-13 14 14
vala@vacker.se
Vacker Väla Centrum AB Org.nr: 556806-5857
Väla Centrum 254 69 Ödåkra