Frisör A6 Jönköping


Salongens erfarna frisörer erbjuder bland annat följande hårbehandlingar:

* Klippning
* Slingor / Färg utan klipp
* Slingor/färg med klipp
* Bryn / Fransar / Vaxning
* Hairtalk / Hårförlängning
* Hair talk extensions
* Uppsättningar / Tvätt, Fön & Styling
* Olaplex / K18 behandling
* En ”Unna Dig” meny med bland annat hårbottenscrub

.
(Se fullständig lista med pris via bokningssidan)

Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter som Schwarzkopf, Kevin Murphy, GHD, Olaplex, Wella och Maria Nila. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom värmeverktyg, borstar, fönar, håraccessoarer med mera. Vi älskar hår och välkomnar dig varmt till oss.

Asecs Jönköping

Om VACKER på A6 Jönköping

Frisörsalongen VACKER i Jönköping, belägen på A6, är en av stadens mest populära destinationer för att uppnå en fantastisk hårstil samt för en professionell och avkopplande upplevelse. Med en central placering på A6 och ett rykte om kvalitet och service, har VACKER blivit en favorit bland invånarna i Jönköping och dess omgivning. Som salong i Jönköping erbjuder frisörerna bland annat damklippning, herrklippning, barnklippning, färgning, balayage, slingor, hairtalk med mera.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt behandling för ditt hår? Då är du välkommen att komma in på en konsultation hos någon av våra duktiga frisörer i Jönköping.


Centralt belägen frisör i Jönköping


Salongens läge på A6, en av stadens främsta shoppingdestinationer, gör den tillgänglig och bekväm för både lokalbefolkningen och besökare som söker en hårvårdsexpertis. Jönköping är en blomstrande stad som har mycket att erbjuda, och VACKER är en del av den pulserande atmosfären som genomsyrar A6-området.

VACKER salongen i Jönköping erbjuder en rad olika tjänster som syftar till att tillfredsställa alla kundernas behov och önskemål. Oavsett om det handlar om en enkel klippning, en ny färg, en frisyr för en speciell händelse eller en total make-over, kan kunderna lita på att det erfarna teamet av frisörer på VACKER kommer att leverera fantastiska resultat.


Skicklig personal och salonger med trevlig atmosfär


Frisörerna på VACKER är mycket kunniga och de hjälper dig att bli vacker i håret. Frisörerna är kända för sin skicklighet och expertis. De håller sig ständigt uppdaterade om de senaste trenderna samt teknikerna inom frisörbranschen för att kunna erbjuda sina kunder moderna och trendiga stilar. De tar sig tid att lyssna på kundernas önskemål och ger professionell rådgivning och förslag för att hjälpa till att skapa den perfekta looken.

En annan anledning till att VACKER har blivit så framgångsrikt är den vänliga och avslappnade atmosfären i salongen. Frisörerna strävar efter att skapa en miljö där kunderna känner sig välkomna och bekväma. Från det ögonblick man kliver in genom dörren möts man av ett leende och en varm atmosfär, och kunderna kan förvänta sig att bli behandlade med respekt och omtanke under hela sin vistelse. Letar du efter en frisör i Jönköping så är VACKER det rätta valet för dig.


Professionell hårbehandling i Jönköping


Salongen VACKER på A6 är också känd för sitt engagemang för kundservice och kvalitet. Frisörerna använder sig av högkvalitativa hårvårdsprodukter och verktyg för att säkerställa att varje kund får en professionell behandling och det bästa möjliga resultatet. Med ett dedikerat team av frisörer som är passionerade för sitt arbete, kan kunderna vara säkra på att de är i trygga händer på VACKER A6.

För att göra besöket ännu mer bekvämt och njutbart erbjuder VACKER och dess frisörer i Jönköping även andra tjänster såsom fransar och bryn samt öronhåltagning. Salongen på A6 är en plats där kunderna kan unna sig en total make-over och ta hand om både sitt hår och sitt välbefinnande.

ÖPPETTIDER

 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

 
 

KONTAKTINFORMATION

 

Telefon: 036 411 44

Kompanigatan 36, 553 05 Jönköping