Frisör Center Syd Löddeköpinge


Salongens erfarna frisörer erbjuder bland annat följande hårbehandlingar:

* Klippning
* Slingor / Färg utan klipp
* Slingor/färg med klipp
* Bryn / Fransar / Vaxning
* Hairtalk / Hårförlängning
* Hair talk extensions
* Uppsättningar / Tvätt, Fön & Styling
* Olaplex / K18 behandling
* En ”Unna Dig” meny med bland annat hårbottenscrub

.
(Se fullständig lista med pris via bokningssidan)

Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter som Schwarzkopf, Kevin Murphy, GHD, Olaplex, Wella och Maria Nila. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom värmeverktyg, borstar, fönar, håraccessoarer med mera. Vi älskar hår och välkomnar dig varmt till oss.

Om VACKER på Center Syd

Frisörsalongen VACKER är en populär frisörsalong belägen i Löddeköpinge på köpcentrumet Center Syd. Med sitt centrala läge och högkvalitativa frisörtjänster har VACKER blivit en favorit bland både de som bor i Löddeköpinge samt besökare som söker en personlig och anpassad hårvårdsupplevelse. Ett brett sortiment av prisvärda hårvårdsprodukter gör det enkelt för dig som kund att hitta de produkter du behöver för att behålla sin nya hårfärg.


VACKER erbjuder en mängd olika frisörtjänster för både kvinnor, män och barn. Oavsett om du är ute efter en klippning, färgning, styling eller en helt ny frisyr, kan du lita på att frisörerna i Löddeköpinge hjälper dig på bästa vis. VACKERs frisörer har den expertis och erfarenhet som krävs för att skapa den perfekta looken för dig. De är lyhörda och kreativa och arbetar nära dig för att förstå dina önskemål och behov.


Personlig rådgivning av frisörer


En av de unika egenskaperna hos VACKER är deras personliga rådgivning. Frisörerna tar sig tid att lyssna på dig och förstå din stil och personlighet innan de ger sina rekommendationer. De kommer att ge dig ärliga och professionella råd om vilka frisyrer och färger som passar dig bäst, baserat på din ansiktsform, hårtyp och livsstil. Med frisörens expertis kan du vara säker på att du får en frisyr som förbättrar din naturliga skönhet och får dig att känna dig självsäker.


Salongens läge på Center Syd gör det bekvämt och tillgängligt för kunder att kombinera sin frisörupplevelse med shopping och andra ärenden. Center Syd är ett av de största köpcentren i Löddeköpinge och erbjuder en rad olika butiker, restauranger och underhållningsalternativ. VACKERs närvaro på Center Syd ger kunderna möjligheten att njuta av en helhetsupplevelse, där de kan få hjälp med hårvård eller bokade behandlingar hos en frisör i Löddeköpinge samtidigt som de tar del av allt som köpcentret har att erbjuda.


Center Syd ligger invid motorvägen E6 och är lättillgängligt att både nå och sen kunna parkera precis utanför. Så passa på och njut av en shoppingrunda, lunch och härligt frisörbesök hos din favorit frisör hos VACKER på Center Syd.

Inbjudande atmosfär och prisvärda hårvårdsprodukter


Frisörsalongen VACKER i Löddeköpinge strävar efter att erbjuda en avslappnad och inbjudande atmosfär för sina kunder. Salongen är omsorgsfullt designad för att skapa en känsla av lugn och komfort, vilket gör att kunderna kan koppla av och njuta av sin tid där. Frisörerna på VACKER är inte bara skickliga och erfarna, utan också vänliga och lyhörda. De arbetar hårt för att säkerställa att varje kund känner sig välkommen och bekväm genom hela sin frisörupplevelse.


Förutom de olika frisörtjänsterna kan din frisör erbjuda en rad hårvårdsprodukter av hög kvalitet för att på så sätt hjälpa dig som kund att ta hand om ditt hår mellan besöken. Frisörerna på VACKER kan ge råd och rekommendationer om vilka produkter som passar dina specifika behov. Exemplevis erbjuder de Olaplex- och K18behandlingar samt en lyxig behandling där du får en härlig scrub av din hårbotten som rengör på djupet och ger en uppfriskande känsla. Varmt välkommen till en frisör i Center syd.

ÖPPETTIDER

 

Mån-Fre: 10.00 – 20.00
Lör-Sön: 10.00 – 18.00

 

Midsommar: 10.00 – 13.00
Julafton: 10.00 – 14.00
Nyårsafton: 10.00 – 15.00
Nyårsdagen, juldagen och midsommardagen håller vi stängt.

 

KONTAKTINFORMATION

 

Telefon: 046-245 64 00
centersyd@vacker.se

Vacker Emporia AB
Marknadsvägen 7
246 42 Löddeköpinge