Frisör Frölunda Torg


Salongens erfarna frisörer erbjuder bland annat följande hårbehandlingar:

* Klippning
* Slingor / Färg utan klipp
* Slingor/färg med klipp
* Bryn / Fransar / Vaxning
* Hairtalk / Hårförlängning
* Hair talk extensions
* Uppsättningar / Tvätt, Fön & Styling
* Olaplex / K18 behandling
* En ”Unna Dig” meny med bland annat hårbottenscrub

.
(Se fullständig lista med pris via bokningssidan)

Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter som Schwarzkopf, Kevin Murphy, GHD, Olaplex, Wella och Maria Nila. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom värmeverktyg, borstar, fönar, håraccessoarer med mera. Vi älskar hår och välkomnar dig varmt till oss.

Om VACKER på Frölunda Torg

I den pulserande atmosfären av Göteborgs mest uppskattade shoppingdestination, Frölunda Torg, ligger en juvel av en frisörsalong som många redan har lärt sig att älska – VACKER. Denna etablerade frisör Frölunda Torg har länge varit en bastion för hår- och skönhetsexpertis i regionen.


När man går igenom de livliga korridorerna på Frölunda Torg, dras många av lokalinvånarna omedelbart till VACKER. Det är inte bara för att den är en framstående frisör Frölunda Torg, utan också för den exceptionella service och de skräddarsydda lösningarna som erbjuds där. Att boka en tid hos denna frisör Frölunda Torg innebär inte bara att klippa eller styla håret. Det handlar om en helupplevelse, där varje detalj är noga genomtänkt för kundens trivsel.


Återkommande och nöjda kunder på Vackers frisörsalong


Många av Frölunda Torgs besökare berättar om hur de först upptäckte VACKER när de var i behov av en pålitlig frisör på Frölunda Torg. Oavsett om det var för en enkel trimning eller en total makeover, har VACKER ständigt levererat resultat som överträffar förväntningarna. Detta har lett till att många av kunderna regelbundet återvänder, bevis på den kvalitet och konsistens som denna frisör Frölunda Torg erbjuder.


För dem som letar efter en frisörsalong som kombinerar traditionell expertis med modern teknik och trender, är VACKER den perfekta matchen. Genom att ligga centralt beläget på Frölunda Torg har VACKER kunnat nå ut till en bred kundkrets, alltifrån unga vuxna till äldre generationer.


Utbildade frisörer som håller dig uppdaterade inom branschens senaste trender och tekniker


Det är också värt att notera att varje frisör hos VACKER, representerande frisör Frölunda Torg, genomgår regelbunden träning och kurser. Detta säkerställer att kunderna alltid får den senaste inom hår- och skönhetsvärlden.


Så, om du är i Göteborg och letar efter en frisör Frölunda Torg som inte bara erbjuder exceptionell service utan också en plats där du kan slappna av, njuta och förvandlas, titta inte längre än VACKER på Frölunda Torg. Ett besök där kommer säkert inte att bli ditt sista.

ÖPPETTIDER SALONG

 

Mån-Fre: 8.00-20.00
Lördag: 9.00-18.00

 

ÖPPETTIDER BUTIK

 

Mån-Fre: 10.00-20.00
Lördag Butik: 10.00-18.00

Söndag Butik: 11.00-18.00

 

Nyårsdagen, midsommardagen och juldagen håller vi stängt.

 

KONTAKTINFORMATION

 

Telefon: 031-712 80 00
frolundatorg@vacker.se

Vacker Frölunda Torg AB
421 42 Västra Frölunda