Frisör C4 Kristianstad


Salongens erfarna frisörer erbjuder bland annat följande hårbehandlingar:

* Klippning
* Slingor / Färg utan klipp
* Slingor/färg med klipp
* Bryn / Fransar / Vaxning
* Hairtalk / Hårförlängning
* Hair talk extensions
* Uppsättningar / Tvätt, Fön & Styling
* Olaplex / K18 behandling
* En ”Unna Dig” meny med bland annat hårbottenscrub

.
(Se fullständig lista med pris via bokningssidan)

Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter som Schwarzkopf, Kevin Murphy, GHD, Olaplex, Wella och Maria Nila. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom värmeverktyg, borstar, fönar, håraccessoarer med mera. Vi älskar hår och välkomnar dig varmt till oss.

Om VACKER på C4 Kristianstad

Frisörsalongen VACKER är en framstående och populär destination för hårvård samt behandlingar i Kristianstad. Salongen och dess frisörer är belägen på C4, ett välkänt och centralt läge i staden. Med en bred variation av behandlingar och tjänster har VACKER blivit ett favoritval bland invånarna i Kristianstad och dess omgivning.


Letar du efter en frisör i Kristianstad?


VACKER erbjuder en mängd olika behandlingar för att tillgodose behoven hos alla sina kunder. Oavsett om det är en damklippning, herrklippning eller barnklippning, kan kunderna förvänta sig skickliga frisörer som är experter på att skapa de perfekta frisyrerna för varje individ. Frisörerna på VACKER i Kristianstad har en bred kunskap och erfarenhet inom klippningstekniker och använder sig av de senaste trenderna för att leverera fantastiska resultat.


Färgbehandlingar är också en viktig del av VACKERs tjänsteutbud. Från traditionell färgning till mer avancerade tekniker som balayage och slingor, kan kunderna förvandla sitt hår och få en ny och fräsch look. Frisörerna på VACKER i Kristianstad är skickliga på att arbeta med olika nyanser och färgkombinationer för att framhäva kundernas naturliga skönhet och stil. En annan populär behandling som erbjuds på VACKER är hairtalk. Hairtalk är en metod för hårförlängning och -förtjockning som ger en naturlig och vacker effekt. Med hjälp av högkvalitativa hårförlängningar och en skräddarsydd applicering kan kunderna få det hår de alltid har drömt om.


Salong med trevlig atmosfär och kunniga frisörer


Frisörerna på C4 Kristianstad strävar efter att erbjuda en helhetsupplevelse för sina kunder. Förutom de olika behandlingarna kan kunderna också förvänta sig en avslappnande och professionell atmosfär där de kan koppla av och njuta av sin tid på salongen. Personalen är kunnig samt vänlig, och de tar sig tid att lyssna på kundernas önskemål och ge professionella råd och förslag.


För att säkerställa högsta kvalitet använder våra frisörer endast produkter och verktyg av högsta standard för att säkerhetsställa att kunden får det bästa på marknaden. Frisörerna är välutbildade och håller sig ständigt uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård. Genom att kombinera sin expertis med en passion för sitt arbete levererar frisörerna i Kristianstad enastående resultat och hjälper kunderna att känna sig vackra och självsäkra.


Varför inte unna dig en härlig upplevelse

Sammantaget är frisörsalongen VACKER på C4 i Kristianstad en pålitlig destination för hårvård med ett brett utbud av behandlingar och varierat utbud utav hårprodukter. Med skickliga frisörer, högkvalitativa produkter och en professionell och avslappnande atmosfär kan kunderna lita på att de kommer att få en fantastisk upplevelse.

ÖPPETTIDER

 

Mån-Fre: 10.00 – 20.00
Lör-Sön: 10.00 – 18.00

 

Nyårsdagen och juldagen håller vi stängt.
Övriga röda dagar håller vi öppet 10-18.

 

KONTAKTINFORMATION

 

Telefon: 044-25 32 010
c4@vacker.se

Vacker Emporia AB
Fundationsvägen 17
291 50 Kristianstad