Frisör på Hallarna i Halmstad


Salongens erfarna frisörer erbjuder bland annat följande hårbehandlingar:

* Klippning
* Slingor / Färg utan klipp
* Slingor/färg med klipp
* Bryn / Fransar / Vaxning
* Hairtalk / Hårförlängning
* Hair talk extensions
* Uppsättningar / Tvätt, Fön & Styling
* Olaplex / K18 behandling
* En ”Unna Dig” meny med bland annat hårbottenscrub

.
(Se fullständig lista med pris via bokningssidan)

Du hittar även ett rekordstort utbud av marknadens alla professionella hårvårdsprodukter som Schwarzkopf, Kevin Murphy, GHD, Olaplex, Wella och Maria Nila. Hos oss hittar du även alla tillbehör, såsom värmeverktyg, borstar, fönar, håraccessoarer med mera. Vi älskar hår och välkomnar dig varmt till oss.

Om VACKER på Hallarna

Frisörsalongen VACKER på Hallarna är inte bara en salong där du kan få en fantastisk hårvårdsupplevelse hos en frisör i Halmstad, utan det är även en butik som erbjuder ett brett sortiment av hårvårdsprodukter. Ett utbud med prisvärda produkter av flera olika välkända hårvårdsmärken Belägen på Hallarna i Halmstad har VACKER blivit en populär destination för både invånare och besökare som söker professionella hårvårdsprodukter och rådgivning. Kom in och köp dina produkter hos VACKER.


I VACKERs salong hittar du ett omfattande urval av hårvårdsprodukter från välrenommerade varumärken som Schwarzkopf, GHD och Maria Nila. Oavsett om du behöver schampo, balsam, stylingprodukter eller hårfärg, finns det något för alla behov och hårtyper i salongen på Hallarna. Frisörerna i Halmstad på VACKER är experter på hårvård och kan ge råd och vägledning för att hjälpa dig att välja rätt produkter som passar dina specifika behov och önskemål.


Professionell rådgivning av frisörer i Halmstad


Fördelen med att köpa hårvårdsprodukter från VACKERs frisörer är att du får professionell rådgivning direkt från en kunnig frisör. Frisörerna i Halmstad är välutbildad och har en djup förståelse för olika hårtyper, hårfärger och hårproblem. De kan rekommendera produkter som kommer att förbättra och vårda ditt hår på bästa sätt. Oavsett om du har torrt och skadat hår, lockigt hår eller färgbehandlat hår, kommer din frisör kunna guida dig till de produkter som passar dig bäst.


VACKERs butik på Hallarna i Halmstad erbjuder också fördelen att du kan se och känna på produkterna innan du köper dem. Du kan prova olika schampon och balsam för att se vilka som passar din hårtyp och doftpreferens. Dessutom kan du få råd om vilka stylingprodukter som fungerar bäst för att uppnå den önskade frisyren. Det är en möjlighet att få en personlig och skräddarsydd shoppingupplevelse.


Köp dina hårvårdsprodukter på Hallarna I Halmstad


En annan fördel med att köpa hårvårdsprodukter från VACKERs butik och frisörer är att du kan vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet. Salongen samarbetar med välkända varumärken som är kända för sin kvalitet och effektivitet. Genom att använda högkvalitativa produkter kan du vara säker på att ditt hår får den vård det behöver och att du får de resultat du önskar.


Frisörerna i Halmstad på Hallarna strävar efter att erbjuda en helhetsupplevelse för sina kunder. Genom att kombinera en professionell frisörtjänst med en butik som erbjuder hårvårdsprodukter kan du få allt du behöver på ett och samma ställe. Frisörerna är kunniga samt vänliga och kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig att välja rätt produkter. Så har du frågor ska du ta kontakt med någon av våra frisörer så kan de svara på alla dina frågor.

ÖPPETTIDER

 

Mån-Fre: 08:30-19:00
Lördag och söndag: 10:00-18:00
 
 
Röda dagar: 10:00-18:00
Midsommarafton: 10:00-14:00
Julafton: 10:00-14:00
Nyårsafton: 10:00-15:00
Nyårsdagen: Stäng

 
 

KONTAKTINFORMATION

 

Telefon: 035-299 96 00
halmstad@vacker.se

Prästvägen 1 302 63
Halmstad Hallarna